buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Torsk og rekecurry

Publisert: 27.feb.2009 05:13
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
500 g reker
500 g torskefilet
1 ts salt
2 båt hvitløk
2 ss tomatpuré
2 ts karri
1 dl melk
2 dl kremfløte eller matfløte
2 dl hvitost, revet
Slik gjør du
Smør en ildfast form. Skrell rekene og del torskefileten i mindre biter. Legg dette i formen og dryss på salt. Bland sammen presset hvitløk, tomatpuré, karri, melk og fløte. Hell dette over fisken og dryss på ost. Stekes midt i ovnen. Serveres med kokt ris iblandet f eks grønne erter eller en grønnsalat.
I stekeovn 225 grader i ca. 20 minutter. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat