buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
FOTO: Mat.no
 
Torsk på purreseng
 

Publisert: 27.sep.2010 07:54
Oppdatert: -

4 porsjoner
2 ss smør
1 stk purre
3 dl matfløte
2 ts karri
800 g torskefilet, i terninger
1 ts salt
½ ts pepper
2 stk egg , hardkokte
2 stk tomat , finhakket
2 ss tørket gressløk , finklippet

Slik gjør du:
Smelt smør i en stekepanne, la purren surre seg blank før matfløten slås på og karri røres inn. Legg fisketerningene forsiktig oppi fløten, slå ned varmen og la det småputre i ca 10 minutter. Ikke rør i gryten, da fliser fisken seg! Smak til med salt og pepper. Dryss over egg, tomat og gressløk rett før servering. Serveres med kokte poteter.

Tips:
Kok ekstra egg til søndagsfrokosten, oppbevar dem kjølig og bruk eggene i denne retten på mandag. Matfløten kan erstattes med helmelk for å gjøre middagen magrere.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat