buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Torsk, potetgrateng og sennep
Om du ikke har smakt denne retten før, har du noe å glede deg til.

Publisert: 04.okt.2011 04:12
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
600 g torskefilet i terninger
400 g kote poteter
2 dl melk
2 egg
1 ss sennep, sterk type
salt og muskatnøtt
2 gulrøtter i terninger
1/4 purreløk i tynne skiver
100 g sellerirot i terninger
2 ss griljermel
2 ss smeltet smør
salt og vann
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 200 grader. Mos de kokte potetene og bland inn melken. Pisk sammen eggene og rør dem inn i potetblandingen litt om gangen. Smak til med sennep, salt og muskatnøtt. Bland torsketerningene inn i gratengen.
Forvell grønnsakene i lett saltet vann til de er møre. Bland dem sammen med poteter og torsk. Fyll alt sammen i en ildfast form og dryss griljermel på toppen og drypp over litt smeltet smør.
Bakes i stekeovn ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Tips:
Liker du ikke sennep, tar du denne bort. Det smaker like godt uten. Prøv gjerne og med friske urter.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat