buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Tortilla de patatas
Vi spiser gjerne tapas i en avslappet og uformell atmosfære. Tapas består av mange forskjellige appetittvekkere som kan settes sammen til et helt måltid. Oliven, skinke, kjøttboller og omelett inngår vanligvis i en fullstendig tapasmeny.

Publisert: 22.aug.2015 04:01
Oppdatert: 22.aug.2015 04:02

Ingredienser 6 porsjoner:

12 poteter

2 løk

2 ss olivenolje til steking

10 egg

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Skrell potetene og løken og skjær dem i tynne skiver.

2. Stek potetene i olje ved middels varme til de er møre. Stek i flere omganger, og strø litt salt og pepper på potetene etter hvert.

3. Fres løkskivene til de er blanke. Ha potetskivene tilbake i pannen og bland dem sammen med løken.

4. Visp egg lett sammen med salt og litt pepper, og hell eggeblandingen over potetene og løken. Rist litt i pannen, slik at eggeblandingen kommer til mellom alle potetskivene.

5. La omeletten stivne ved middels varme under lokk.

Pynt med løkringer og urter.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat