buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Tradisjonell ertesuppe
En god tradisjonell ertesuppe smaker nydelig en kaldt vinterdag. Kokt med lettsaltet svineknoke og rotgrønnsaker blir den ekstra smaksrik.

Publisert: 23.mar.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
1 lettsaltet svineknoke
200 g gule erter
1 løk, finhakket
1 knollselleri i terninger
2 laurbærblad
2 l vann
2 gulrøtter i terninger
1 purre i ringer
4 stilker frisk timian
Slik gjør du:
1. Legg erter i vann over natten. Hell av vannet før du begynner med de andre forberedelsene.
2. Legg svineknoke, erter, løk, selleri, laurbærblad og timian i en gryte. Hell på ca. 2 liter vann, og kok opp.
3. Skum godt av, og la det småkoke i 3 timer.
4. Tilsett gulrot og purre når det er 20 minutter igjen av koketiden.
5. Ta opp svineknoken, skjær av kjøttet og legg det tilbake i suppen. Smak til med grovmalt pepper og server med flatbrød og godt smør.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat