buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Tradisjonell ertesuppe
Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert.

Publisert: 08.aug.2015 04:00
Oppdatert: 08.aug.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

1 lettsaltet svineknoke

200 g gule erter

1 løk, finhakket

1 knollselleri i terninger

2 laurbærblad

2 l vann

2 gulrøtter i terninger

1 purre i ringer

4 stilker frisk timian

Slik gjør du:

1. Legg erter i vann over natten. Hell av vannet før du begynner med de andre forberedelsene.

2. Legg svineknoke, erter, løk, selleri, laurbærblad og timian i en gryte. Hell på ca. 2 liter vann, og kok opp.

3. Skum godt av, og la det småkoke i 3 timer.

4. Tilsett gulrot og purre når det er 20 minutter igjen av koketiden.

5. Ta opp svineknoken, skjær av kjøttet og legg det tilbake i suppen.

6. Smak til med grovmalt pepper og server med flatbrød og godt smør.

Du kan også legge til 4–5 poteter kuttet i terninger i suppa.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat