22. okt
 
Trippeldekker til sen frokost

Publisert: 26.jan.2009 05:28
Oppdatert: -
(2 porsjoner)
En sandwich som passer perfekt som brunsj når dere våkner sent på en lørdag eller søndag morgen.

6 skiver ristet brød 1 ss dijonsennep 50 g magerost 1 potte frisk salvie 1 bifftomat i skiver ½ ss pepperrot på tube 2 skiver røykelaks 2 skiver spekeskinke 2 stekte egg 100 g slangeagurk delt på langs
Slik gjør du
1: Rist brødskivene. Bred litt dijonsennep og magerost på bunnskivene. Ha på laks og masse salvie. Smør ost og pepperrot på neste skive. Ha salvieblader på toppen. 2: Legg siste skiven over. Smør den med ost og legg spekeskinke over. Topp det hele med et speilegg og agurk. 3: Serveres med grønn salat og flere tomater. Salt og pepper på bordet. Viktig med gode kniver til slike høye smørbrød. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke