buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
LA PERLA: Tor og Olaug får servert påtår av innehaver leon Bardakci. FOTO: TROND LILLEBO.
 
Trivelig på bydelskroa
Spisestedtest: Det er lett å trives på La Perla på Storhamarsenteret. Hyggeligere service skal en lete etter.

Publisert: 27.jan.2012 04:20
Oppdatert: -

Folk på Storhamar driver og kaller La Perla for «bydels-kroa». For dette er et sted som ikke minst folk fra nærmiljøet jevnlig oppsøker. Og dem er det tydeligvis mange av. Når vi kommer ved halv fem-tida på en tirsdag, er det så godt som fullt av middagsgjester, og det virker som om de er stamkunder ganske mange av dem.
«Lappern», sier visst de yngre. For dette er et sted som ser ut til å tiltrekke seg alle aldersgrupper. Også mange barnefamilier synes å ta middagen på La Perla. Det er da også kjapp service og ganske barnevennlig mat.
Åpningstidene er stort sett fra 11 og til langt på kveld, og dermed rekker de over både eldre og yngre aldersgrupper i løpet av dagen.
Først og fremst er det et veldig trivelig sted å være. Ikke på grunn av beliggenheten inne i kjøpesenteret, men på grunn av den høyst imøtekommende servicen. En kan lett få inntrykk av at dette er et sted der servitørene kjenner alle, men de er like hyggelige også for oss som ikke ellers har La Perla som vår faste bydelskro.
Egentlig har vi ikke noen annen lokalkro heller. For det er ikke mange andre spisesteder på våre trakter som har opparbeidet seg en status og et renommé som denne.
- Vi skulle kanskje hatt en bydelskro vi også, sier jeg.
- Men da må jeg først ha en bydel, sier Hagen, og det har han selvsagt aldeles rett i.
Men for lokalmiljøet er det uansett kjempeviktig å ha et slik sted. Skal en tenke seg noe som kan skape en slags fellesskapsfølelse i en bydel, er ei slik kro en super løsning.
Menyen favner vidt, fra salater, pizza, burgere, tyrkisk, inkludert kebab, mer allmenne kjøttretter og et par fiskeretter også, selv om akkurat fisk nok ikke er hovedsaken.
Maten varierer kanskje litt; både svinefileten (229 kroner) og den tyrkiske lammeretten (199 kroner) er litt hardt stekt. Pizzaen (medium, 104 kroner) er til gjengjeld i mildeste laget. Men smakene er gode og porsjonene store. Og de stekte potetene er så gode at det går ikke an å etterlate en eneste bit.
Til dessert er det en helt grei internasjonal ismeny.
Når La Perla er i ferd med å bli noe av et fenomen i Hamar, sier det noe at de har truffet et behov med sitt konsept, i tillegg til at det går gjetord om den hyggelige servicen. Som restaurant er det servering ved bordene, men samtidig ligger prisnivået på et gjennomgående hyggelig nivå.
Egentlig er de ganske heldige på Storhamar som har et slik sted. Og de er lure nok til å bruke det også.

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat