buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Turmat til fire

Publisert: 27.feb.2009 05:50
Oppdatert: -
Når dere skal på tur og sekken fort blir full og tung, blir man fort oppmerksom på hva ting dere har med egentlig veier. Da kan det være lurt å lage i stand ferdige turpakker som denne. Denne maten gjør godt for en sulten og sliten kropp.
4 grillpølser
1 løk
2 tomater
1 purre
1 grønn squash
4 ts olje
4 ts provencekrydder
4 blad aluminiumsfolie
Slik gjør du:1. Del opp pølser og grønnsaker i passe biter/skiver.
2. Riv aluminiumsfolie i passe store ark og pensle dem med olje. Legg pølser og grønnsaker i, og topp det hele med provencekrydder. Pakk det tett og godt.
3. Legg pakkene med skjøten opp i glørne på bålet - og la dem "trekke" i varmen i ca. 20 minutter. (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat