buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Tyrkisk Güvec
Tradisjonell tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker. Ganske enkel å lage, og den stekes ferdig i stekeovnen.

Publisert: 19.okt.2013 04:12
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
1 kg grytekjøtt av lam med bein
1 aubergine
4 ss salt
2 løk
1 grønn squash
1 rød paprika
400 g hermetiske tomater
500 g potet
1 ss olivenolje
1 ts paprikapulver
½ ts pepper
2 ts salt
5 dl sjy eller vann
1 bunt bladpersille

Slik gjør du:
1. Skjær kjøttet i 2-3 cm store terninger.
2. Skjær auberginen i tynne skiver og strø over salt. La det stå i ca. 15 minutter. Skyll deretter av saltet
3. Skjær løk, poteter, squash og paprika i skiver.
4. Brun kjøttet i olje i en varm panne, litt om gangen.
5. Legg kjøtt og grønnsaker lagvis i en leirgryte eller ildfast form med lokk. Strø krydder og salt mellom lagene. Hell over sjy eller vann. Stek i ovn på 200 grader i ca. 1 1/2 time.
Dryss over hakket persille før servering. Serveres med brød.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat