buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
SUNT: Sunnere mat, gir bedre årvåkenhet i trafikken.
 
Ukonsentrert av usunn vegmat

Publisert: 19.jul.2013 04:13
Oppdatert: -
Sjokolade, cola og boller skjerper ikke årvåkenheten, snarere tvert imot.
- Klart man skal kose seg og ta litt andre valg i ferien enn ellers i året, men ved å begrense fett- og sukkerinntaket blir maten enklere å fordøye uten de store blodsukkersvingningene. Det betyr at du holder deg mer årvåken og konsentrert hvis du velger sunnere mat sier ernæringsfysiolog Therese F. Mathisen. Tre av fire sjåfører i Hedmark og Oppland mener de ikke trenger å veiledes til å velge sunnere alternativer på bensinstasjonen, mens halvparten er usikre på næringsinnholdet i maten de kjøper på bensinstasjoner. Videre tror kun to av ti at de ville valgt sunnere alternativer på bensinstasjoner hvis de var mer synlige og ble frontet bedre. Tidligere undersøkelser viser at nordmenn flest ønsker seg sunnere mat på bensinstasjonene, men det er få som velger sunt når de er der. Hele ni av ti svarer at de spiser mindre sunt på bensinstasjoner enn ellers. (Undersøkelsen ble foretatt av Respons Analyse for Statoil Fuel & Retail i juni i år.)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat