buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Urte-schnitzel
Her er en rask oppskrift med pasta med renskåret svinekjøtt i form av en nydelig urteschnitzel med friske urter.

Publisert: 06.okt.2016 13:37
Oppdatert: 07.okt.2016 07:45

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g ytrefilet av svin i biffer

1 båt hvitløk

4 ss frisk bladpersille

1 ts salt

1 ts peppermiks

2 ss margarin til steking

Pasta:

400 g tagliatelle

2 snittete vårløker

2 stilker stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver

2 dl crème fraîche original, 35 %

4 ss revet fersk parmesan

Slik gjør du:

1. Finhakk hvitløk og bladpersille, og bland sammen med salt og peppermiks.

2. Bank ut svinebiffene med en kjøttbanker og vend dem i krydderblandingen.

3. Stek schnitzlene på middels varme, ca. 2 minutter på hver side, i en varm stekepanne med margarin. Trekk stekepannen til side og etterstek på svak varme til de er gjennomstekte, 3–4 minutter.

4. Hakk vårløk og selleristang fint. Kok pasta i en kjele med lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Sil av vannet, ha pastaen tilbake i kjelen og vend inn vårløk, selleri og crème fraîche.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat