buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Urte- schnitzel
Her er en oppskrift med pasta og svinekjøtt i form av en nydelig schnitzel med friske urter.

Publisert: 19.apr.2017 06:02
Oppdatert: 19.apr.2017 07:11

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g ytrefilet av svin i biffer

1 båt hvitløk

4 ss frisk bladpersille

1 ts salt

1 ts peppermiks

2 ss margarin til steking

Pasta:

400 g tagliatelle

2 snittete vårløker

2 stilker stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver

2 dl crème fraîche original, 35 %

4 ss revet fersk parmesan

Slik gjør du:

1. Finhakk hvitløk og bladpersille, og bland sammen med salt og peppermiks.

2. Bank ut biffene med en kjøttbanker og vend dem i krydderblandingen.

3. Stek schnitzlene på middels varme, ca. 2 minutter på hver side, i en varm panne med margarin. Trekk pannen til side og etterstek på svak varme til de er gjennomstekte, 3–4 minutter.

4. Hakk vårløk og selleristang fint. Kok pasta i en kjele med lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Sil av vannet, ha pastaen tilbake i kjelen og vend inn vårløk, selleri og crème fraîche.

Anrett med pastaen og dryss over revet parmesan rett før servering.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat