buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Urtefylt kalkunfilet

Publisert: 22.mai.2009 05:18
Oppdatert: -
(8 porsjoner)
1 kalkunfilet, ca. 1.500 g (med skinn) Fyll til å ha under skinnet
1 finhakket rød chili
3 båter finhakket hvitløk
5 ss finhakket frisk koriander
5 ss finhakket frisk timian
Ølmarinade 2 båter hvitløk
1 dl øl
1 dl flytende honning

3 ss smør til grilling Slik gjør du1: Bland sammen krydderblandingen, løsne forsiktig skinnet på kalkunfileten (la det sitte fast langs kanten) og legg krydderblandingen under skinnet.
2: Lag marinaden. Legg kalkunfileten i en plastpose og hell marinaden over. La fileten ligge i marinaden ca. 2 timer i kjøleskap.
3: Ta fileten ut og legg den over på et godt smurt stykke aluminiumsfolie, legg på noen biter smør, pakk sammen og legg over på varm grill. Det er lurt å stikke inn et steketermometer, slik at du kan passe på at fileten ikke blir for godt stekt. Grill ca.1 time, snu ofte. Kjernetemperaturen skal være ca. 65 grader.
4: Ta fileten forsiktig ut av folien (ta vare på kraften, den kan brukes til saus) og legg fileten tilbake på grillen og grillen i ca. 10-15 minutter, slik at fileten får en fin stekeskorpe og kjernetemperatur på 69 grader. Legg fileten til side, dekk med folie og la den hvile i ca. 15 minutter før du skjærer den opp. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat