buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Basilikum: Krydderurtene er i rask vekst.
 
Urter gir mindre salt

Publisert: 19.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Krydderurter kan redusere saltet i maten.
Vi bruker stort sett altfor mye salt i maten vår. Men ved å smaksette med friske krydderurter, kan vi redusere bruken av salt betraktelig. Friske krydderurter inneholder også antioksidanter. Og attpåtil gir de gode smaker. Bruken av friske krydderurter øker da også år for år her i landet. I løpet av de siste seks årene har forbruket økt med hele 60 prosent. Det var først på 80-tallet at den spede produksjonen av friske krydderurter startet opp i Norge. Basilikum og sitronmelisse var de første som ble produsert. Sakte, men sikkert ble de tilgjengelige i dagligvarehandelen. I dag er det en selvfølge å kunne velge blant mange sorter i enhver frukt- og grøntavdeling. Det har vært en smakelig utvikling. Norske produsenter dyrker nå ca 17 forskjellige sorter. Kruspersille, dill, gressløk og basilikum er de største hva forbruk angår, men sitronmelisse og koriander ligger hakk i hæl.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat