buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Utfordrende konkurranse

Publisert: 17.sep.2010 04:12
Oppdatert: -
Grunnen til at Santa Kristina spekeskinka eksisterer, er konkurransesituasjonen. Tradisjonelt har det meste av norsk spekemat vært temmelig salt, og hardt speket (godt tørket).
Dette står i kontrast til berømte spekeskinker fra Italia og Spania som er lite preget av saltsmak, men som har et annet og bredere smaksbilde i tillegg. Dessuten er de utenlandske forbildene mykere og mørere.
Stadig flere nordmenn begynte å sette pris på den nye skinkestilen. Importen vokste, og gjorde merkbare innhogg i markedet. Og da meldte spørsmålet seg om ikke vi kunne utvikle en slik spekeskinke her hjemme. Denne prosessen resulterte i Santa Kristina skinka, i regi av Nortura (Gilde da prosjektet startet).
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat