buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Vårsuppe
Vietnamesisk mat er lett å lage, men samtidig full av smak. Alle ingrediensene legges rett i suppeskålen før varm kraft helles over, dermed er retten klar.

0
Publisert: 24.apr.2014 04:00
Oppdatert: 24.apr.2014 03:59

Ingredienser:

300 g ytrefilet av storfe

100 g bønnespirer

12 stk rødløk , i tynne strimler

2 stk vårløk , finsnittet

1 stk gulrot i tynne staver

2 ss peanøtter ,finhakket

2 ss thaibasilikum , hakket

2 ss frisk koriander , hakket

100 g risnudler

12 stk rød chili , finhakket

1 l oksekraft eller utblandet buljong

Slik gjør du:

1. Skjær ytrefilet av storfe i tynne skiver.

Kjøttet er lettere å skjære i tynne skiver om det har ligget 1-2 timer i fryseren først.

2. Fordel grønnsaker lagvis i suppeskåler og trø over hakket peanøtt, basilikum og koriander.

Kutt grønnsakene i tynne skiver, bruk gjerne en potetskreller for å få tynne skiver med gulrot

3. Kok risnudler etter anvisning på pakken.

4. Varm opp oksekraft, ha i chili og kok i 5 minutter.

5. Legg i kokte nudler og tynne kjøttskiver i bollene og hell over den varme suppen.

Om du vil ha kjøttet helt gjennomstekt legges det i kraften rett før det skal helles over i suppeskålene.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat