buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Valnøttrundstykker

Publisert: 02.mai.2009 05:07
Oppdatert: -
(10 stykker)
Nøtter setter en spennende smak på gjærbakst, og disse rundstykkene er intet unntak. Blanding av flere kornarter i deigen spisser smaken ytterligere.
3 ½ dl vann 400 g siktet speltmel 50 g sammalt rug, grov 50 g byggmel 100 g hakkede valnøttkjerner 10 g havsalt 25 g gjær
Slik gjør du1: Bland alle ingrediensene, men hold igjen 1/2 dl vann til senere.

Kjør deigen i ca. 4 minutter på sakte fart. Øk så hastigheten, og kjør i ca. 7 minutter.
Tilsett så den siste skvetten med vann, litt etter litt.
Deigen skal nå være smidig og blank.
La deigen hvile i ca. 1 time. 2: Del deigen i emner og form til ti runde kuler. Hev rundstykkene til dobbel størrelse. Snitt dem med en skarp kniv, og stek i midten av ovnen ved 220 grader i 10-15 minutter til de er gyldenbrune.
Avkjøles på rist. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat