buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
19970514: Elever på Holm Skole i Nittedal drikker skolemelk og spiser matpakke.
 
Vanlig melk mest populært

Publisert: 04.jan.2013 04:13
Oppdatert: -
På landsbasis har 51,3 prosent av elevene i barneskole og kombinerte barne- og ungdomsskole melk på skolen.
Tall fra Melk.no viser at vanlig melk er den mest populære melkedrikken blant barn og unge på skolen. Oppland topper statistikken over elever som drikker vanlig melk (83,3 prosent) tilsvarende tall for Hedmark er 71,5 prosent.
Smaksatt melk er etter hvert en populær drikke blant skoleelever. Vest-Agder topper statistikken på landsbasis, for Hedmark er tallet 24, 7 prosent. - Det viktigste er å unngå at barn drikker saft og brus, sier faglærer Kjersti Selseth. Erfaringsmessig velger en del skolebarn bort både melk og matpakke fra femte klasse og oppover. Mye annen mat og drikke frister mer og barna bestemmer også i større grad selv. - Det er viktig å tenke på hva barna velger å drikke til matpakken, dersom de ikke velger skolemelk. Foreldre bør være oppmerksomme på at både næringsstoffer og mengde tilsatt sukker varierer mellom ulike drikkevarer, sier faglærer Kjersti Selseth. (melk.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat