buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Vannbakkels med bærkrem
Vannbakkels er utrolig lettvinte kaker.

Publisert: 28.feb.2011 04:12
Oppdatert: -

Knepet er bare å røre godt, så røren blir seig og holder fasongen. Fyll vannbakkelsene med bærkrem like før servering.

(14 stykker)
125 g smør
2 ½ dl vann
125 g hvetemel
Ca. 4 egg (se slik gjør du)

Bærkrem
6 dl kremfløte
ca.2 dl bringebærsyltetøy eller annet syltetøy

Slik gjør du
1. Del smøret i biter og kok opp i en kjele med vann. Ha i hvetemel og rør godt til alt samler seg til en jevn klump. Ta kjelen av platen når deigen «slipper» kjelen. Avkjøl litt.
2. Visp sammen og tilsett ett og ett egg. Rør godt mellom hver speing. Tilsett det siste egget litt etter litt til passe røre. Deigen skal være så tykk at den holder formen.
3. Sett vannbakkels med skje på bakepapir. Stek ved 200 grader i 20-25 minutter. Åpne ikke ovnsdøra underveis, da faller kakene lett sammen! Avkjøl på rist.
4. Pisk kremfløten stiv og bland med syltetøy til en god bærkrem.
5. Skjær forsiktig av lokket på vannbakkelsene og fyll med bærkrem. Sett tilbake lokket og dryss eventuelt melis over før servering. Vannbakkelsene må serveres straks etter at de er fylt. (matprat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat