buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Leonardo Pasta con Pesto e Tacchino
 
Variabelt

Publisert: 08.apr.2011 04:12
Oppdatert: -
Leonardo, Torggata 34 (i bakgården), har åpent alle dager unntatt mandag. På menyen står pastaretter, pizza og calzone, biffretter og andre retter.
Opplyst leveringstid: 20 minutter. Faktisk leveringstid: 25 minutter.
Vi bestilte Leonardo Pasta con Pesto e Tacchino (gratinert pasta med grønn pesto, kalkun, bacon, parmesan, olivenolje og salat (125) og stekt kyllingbryst med sitronsaus (kr 145), og en stadig mer sliten overtidsarbeider kom i skade for å bestille fløtegratinerte poteter i stedet for frityrstekte, som viste seg å være et uheldig valg. Pastaen smakte fortreffelig. - Terningkast fem! ropte en begeistret HA-ansatt. Den andre var imidlertid ikke like fornøyd. Kyllingen så grå og trist ut, men om sitronsausen ikke så spesielt innbydende ut, var den frisk i smaken. Poteten ble satt til side etter første munnfull. De var altfor fete, og malplasserte til retten.
Totalinntrykk: Terningkast fire på grunn av relativt hyggelige priser, en super pastarett og frisk sitronsaus.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat