buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Original bildetekst:
 
Varm middag er best

Publisert: 12.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Stadig flere nordmenn spiser varm middag hjemme hver dag, viser en undersøkelse fra Norsk Spisefakta.
Det er store forskjeller landsdelene imellom. I Midt-Norge spiser tre av fire middag hjemme hver dag. Blant Oslo-folk er det bare snaut 50 prosent som har samme vane. De fleste spiser også middagen senere enn før. Nordmenn flest har et betydelig middagsrepertoar, ifølge Norske Spisefakta. De fleste spiser mellom 10 og 13 ulike retter i løpet av to uker. Også Trine Sandberg, Norges kanskje fremste matblogger har inntrykk av at nordmenn blir stadig mer kreative som middagskokker. - Interessen og nysgjerrigheten har økt, det merker jeg på alle spørsmålene og kommentarene på Trinesmatblogg.no, sier hun. Hver søndag legger hun ut en hel ukemeny, og dette er blitt spesielt populært stoff. Det er tydelig at mange ønsker å planlegge og sørge for god variasjon, sier Trine Sandberg. (Newswire)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat