buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Verdens enkleste
Selv en posesuppe kan med små grep bli en lekker fiskesuppe. Små hjemmelagde fiskeboller gjør susen.

Publisert: 09.des.2010 04:12
Oppdatert: -

1 pose fiskesuppe
1-2 ts karri
8 dl kraft fra fiskeboller
1 bunt vårløk
2 dl lett crème fraîche
200 g rensete reker
hakket persille eller gressløk

Fiskeboller:
250 g torske- eller flyndrefilet, uten skinn
1 ts salt
1 knivsodd pepper
1 ts potetmel
1 dl melk

Slik gjør du
Start med fiskebollene. Mal fisken med salt i foodprocessor, rør inn pepper og potetmel og spe med melk til en fin farse. Fyll farsen i plastpose og klipp et ca. 2 cm stort hull i det ene hjørnet. Kok opp 8 dl vann, tilsett 2 ts salt. Klem små boller ut i vannet og la dem trekke til de flyter op. Ta dem opp med hullsleiv og sil kraften.
Rør suppepulveret og karri ut i fiskekraften og kok som anvist på posen.
Rens og kutt opp vårløkene og la dem koke med i suppen i 3 - 4 minutter.
Rør inn crème fraîche, kok opp og tilsett fiskeboller og reker. Smak om suppen trenger med salt og pepper.
Server suppen drysset med persille eller gressløk og med brød til.
Merk. Det er selvsagt lov å bruke små kjøpte fiskeboller eller terninger av fiskepudding som et alternativ til å lage fiskeboller selv. (seafood.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat