buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
DRUER
 
Verre å kaste druer enn plast
Det er mye verre for miljøet å kaste frukt og grønnsaker enn å ha plastemballasje på varene, ifølge eksperter på matsvinn og emballasje.

0
Publisert: 23.jan.2015 04:00
Oppdatert: 23.jan.2015 03:59

I Norge kaster vi hver femte handlepose med mat. Frukt og grønt er det vi kaster mest av.

- Mange stusser fremdeles over at frukt og grønnsaker i stadig større grad pakkes i plastemballasje. Faktum er at emballasjen beskytter maten slik at den ikke blir skadet under frakt og holder seg frisk lenger. Frukt og grønnsaker er spesielt følsomme for støtskader og trenger god beskyttelse, sier Kari Bunes for Næringslivets Emballasjeoptimeringskomité.- Det er mye mer miljøbelastende å kaste frukt og grønnsaker enn å ha plastemballasje på varene som dernest leveres i returordningen. Derfor må vi satse på emballasje som beskytter de produktene som er utsatt, slik at de ikke skades under transport eller i bæreposen på vei hjem fra butikken, sier Anne Marie Schrøder i Matvett.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat