buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
JANUAR: Ola og Kri er lei slankemaset.
 
Vi er lei slankemaset i januar

Publisert: 01.feb.2013 04:13
Oppdatert: -
Syv av ti kvinner og over halvparten av mennene synes det synes er for mye fokus på slanking etter nyttår.
Det viser en undersøkelse Ipsos MMI har gjennomført for MatPrat. Undersøkelsen viser imidlertid at vi er langt mer positive til informasjon om et sunt kosthold og trening. Det store flertallet, 75 prosent, er positive til oppslag om sunt kosthold. Flere enn to av fem nordmenn er nå overvektige, noe som gir økt risiko for livsstilssykdommer. Forekomsten av diabetes type to er over tre ganger så høy nå som for 30 år siden.
På nyåret er det flere enn ellers som søker informasjon om sunn mat og oppskrifter på sunne retter. Landets største matportal, matprat.no, har 400 sunne oppskrifter som alle er kaloriberegnet. MatPrat har alltid en topp for sunne oppskrifter i januar, og de fem mest populære oppskriftene for øyeblikket er disse: 1. Thaigryte med strimlet svinekjøtt. 2. Gulrotsuppe. 3.Biffsalat. 4. Kyllingburger. 5. Kjøttkaker. (Newswire)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat