buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
YOGHURT: Vi spiser mer og mer. Foto: melk.no
 
Vi spiser stadig mer yoghurt

0
Publisert: 05.sep.2014 04:00
Oppdatert: 05.sep.2014 04:00

Tall fra Opplysningskontoret for Meieriprodukter viser at hvert og en av oss spiste mer yoghurt første halvår i år sammen tilsvarende periode i fjor.

Det er kun drikkeyoghurt som viser nedgang i forbruket. Vi spiser ikke kun de norske variantene - salg av importerte varianter økte med nesten 8 prosent . -Gledelig at yoghurt både uten og med lite tilsatt sukker øker i popularitet blant nordmenn, sier ernæringsfysiolog Ingvild Steen Nøding i Melk.no. - Populariteten av yoghurt generelt har nok en sammenheng med at det over tid har kommet flere alternativer på det norske markedet. Flere av de nye produktene som kommer på markedet har også et lavere innhold av sukker. Yoghurt er blant de matvarene som har fått ufortjent oppmerksomhet som en av sukkerverstingene. Mange er ikke klar over at yoghurtvariantene som er spesielt beregnet på barn ofte inneholder mindre, og ikke mer, tilsatt sukker enn de som er beregnet på voksne, forklarer Steen.

(melk.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat