buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Vietnamesisk vårsuppe
Vietnamesisk mat er lett og lage, men samtidig full av smak. Alle ingrediensene legges rett i suppeskålen før varm kraft helles over, dermed er retten klar.

Publisert: 13.apr.2016 04:00
Oppdatert: 13.apr.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

300 g ytrefilet av storfe

100 g bønnespirer

1⁄2 rødløk, i tynne strimler

2 vårløk, finsnittet

1 gulrot i tynne staver

2 ss peanøtter, finhakket

2 ss thaibasilikum, hakket

2 ss frisk koriander, hakket

100 g risnudler

1⁄2 rød chili, finhakket

1 l oksekraft eller utblandet buljong

Slik gjør du:

1. Skjær ytrefilet av storfe i tynne skiver.

Kjøttet er lettere å skjære i tynne skiver om det har ligget 1–2 timer i fryseren først.

2. Fordel grønnsaker lagvis i suppeskåler og trø over hakket peanøtt, basilikum og koriander.

3. Kok risnudler etter anvisning på pakken.

4. Varm opp oksekraft, ha i chili og kok i 5 minutter.

5. Legg i kokte nudler og tynne kjøttskiver i bollene og hell over den varme suppen.

Om du vil ha kjøttet helt gjennomstekt legges det i kraften rett før det skal helles over i suppeskålene.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat