buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Volum har mer å gå på
Mattest: Hai Hangs nye Volum på CC Stadion er blitt en skikkelig kjøpesentercafé, men det gjenstår litt før det har gått seg til.

Publisert: 09.des.2016 06:15
Oppdatert: 09.des.2016 10:49

Jeg synes dette stedet skifter profil hver gang jeg er her, sier Hanna.

– Det virker nok ikke som det er så lett å treffe blinken, sier Henriette. For det startet som en rendyrket restaurant med fusion-preg for to år siden. Nå er det mer kafé med restaurantpreg.

Etter at Volume på Østre Torg ble stengt, har Volum blitt navnet på spisestedene både i 2. og 3. etasje på CC Stadion. Men fortsatt er det to ulike steder med hver sine menyer og profiler. I 2. etasje er det blant annet kjapp wok og pizza, i 3. etasje er det en bredt sammensatt meny.

Hanna og Henriette begynner nede, i det som tidligere het Hai2Go, som i starten hadde hovedvekt på sushi. Nå er det woken som tiltrekker seg mest oppmerksomhet. For 99 kroner velger du blant ingrediensene som er satt fram i små beger av både kjøtt og fisk, grønnsaker og sauser, og får dem wokket mens du står og venter.

– Det fungerer fint som en kjapp lunsjrett, sier Henriette. – Og treffer du med valget av sauser, blir det en ganske god liten lunsj før vi kan fortsette å handle.

For når det ikke er kø, tar det knapt mer enn tjue minutter fra du kommer til du har spist ferdig.

I 3. etasje er menyen bredt sammensatt, med utgangspunkt i menyen på tidligere Volume på Østre Torg. Det øker kafépreget at du må bestille ved disken, men maten kommer kjapt på bordet.

Både spareribs (159 kroner for en «half rack»), og Volum-burgeren er velkjente favoritter fra Østre Torg.

– Men burgeren (179 kroner) har ikke så crispy overflate som på gamle Volume, sier Hanna.

– Men spareribsen er like god, sier Henriette.

Nachos viser seg å være mest en snacks, med veldig mye chips.

– 169 kroner for denne er temmelig drøyt, sier Hanna.

Desserttilbudet er lite, og består av brownie eller dagens kake med is (begge 49 kroner), og ingen av dem imponerer på noen måte. Mest mystisk er det at espressoen serveres i digre kaffekopper. Det gjør det ikke bedre at den er lunken, og det er den vanlige kaffen også.

Interiøret er blitt hyggelig med store sittegrupper, egnet til å ta en kaffepause i førjulsstria. Men i så fall må kakene være bedre og kaffen varmere.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat