buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
KANITINE: Men bruker spiser kantinemat oftere enn menn. Foto: Newswire
 
Vraker matpakka, velger kantina

Publisert: 05.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Flere menn enn kvinner foretrekker kantinemat framfor egenprodusert nistepakke.
24 prosent har aldri med niste på jobben. I tillegg sier 25 prosent at de bare sjelden eller av og til har med niste, viser en undersøkelse YouGov har gjort for ISS. Undersøkelsen viser også at langt flere kvinner enn menn tar med seg niste på jobben. - Mange kvinner er opptatt av hva de spiser, og hvis kantinematen ikke er bra nok, tar de med niste, sier kantinesjef Mathilda Rein i ISS Catering. Annechen Bugge ved Statens institutt for forbruksforsking vil ikke avlive den norske nistetradisjonen ennå. - Mange har ikke kantine på jobben, så matpakka står fortsatt sterkt som lunsjmat. Folk med lang reiseveg har med niste til frokost, og en del lager matpakke fordi de er mye på farten i jobben, sier Bugge. Niste foretrekkes hvis alternativet er kiosk og gatekjøkken. 60 prosent unngår bevisst unngår denne typen mat og heller tar med seg niste. - Matpakka har image som mager, spartansk, sunn, minimalistisk, og er det som regel også, sier hun. (Newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat