22. okt
 
Wok med juleskinke
I en travel førjulstid passer det godt med en wok som denne. En annerledes måte å bruke juleskinke på som smaker kjempegodt.

Publisert: 22.nov.2016 12:37
Oppdatert: 22.nov.2016 12:38

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g juleskinke

4 ss olje til steking

2 poser thai wokgrønnsaker

2 poser ferdig woksaus f.eks. oyster spring onion

1 revet skall av appelsin

4 ss hakkete valnøttkjerner

Slik gjør du:

1. Skjær juleskinke i skiver, og deretter i strimler.

2. Bruk wok eller stekepanne og fres grønnsaker i olje på høy varme. Rør godt og stek i ca. 4 minutter.

3. Ha i skinkestrimler og woksaus. Stek et par minutter til alt er gjennomvarmt.

4. Tilsett revet appelsinskall og rør rundt.

Anrett juleskinkewok i djupe skåler og dryss over hakkete valnøtter.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke