buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Wok med kål og kylling
I denne woken får kyllingkjøttet selskap av mange gode smaker.

Publisert: 05.mar.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
1 rød paprika
2 gulrøtter
1 ss rapsolje
400 g kyllingfilet
1 ss revet frisk ingefær
1 båt hvitløk
1 boks kokosmelk
1 ts maisstivelse (maisenna)
¼ kinakål
salt og pepper etter smak

Tilbehør:
250 g nudler
1 dl hakket frisk koriander
Slik gjør du
Skjær paprikaen i strimler. Skjær gulrøtter i tynne strimler og kyllingen i små biter.
Varm halvparten av oljen i en wok eller annen panne og stek kjøttet i ca. 3 minutter ved sterk varme. Legg kjøttet til siden.
Varm resten av oljen og stek grønnsaker, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme. Bland i kokosmelken og legg kyllingen tilbake i pannen. Rør i finsnittet kinakål. Smak til med salt og pepper.
Kok nudler etter anvisningen på pakken. Strø til slutt på frisk hakket koriander og server. (frukt.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat