buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Wok med oksekjøtt
Her er woksausen, en buljongterning - den gir krydder og smak.

Publisert: 25.aug.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du
(4 porsjoner)
350 g mørbrad av storfe
3 ss olje
300 g grønne asparges
2 rødløk
125 g babymais
100 g frisk spinat
2 Terning(er) kjøttbuljong
3 ss vann
1 ts rød chili
50 g mandler
1 ss frisk timian
ris
Slik gjør du:
Kok ris etter anvisning på pakken. Skåld mandlene (ha dem i koktvarmt vann i 5 min. slik at skallet løsner, sil, og ta skallet av), tørk dem og rist dem litt i tørr panne/wok. Skrell den nederste delen av aspargesene mens de ligger på bordflaten. Skjær i biter, men behold tuppene hele. Skjær rødløk i båter og babymais i 3. Skjær kjøttet i så tynne skiver som mulig. Stek det i litt olje til det får farge og ta det ut. Stek løken til den er myk, tilsett aspargesstenglene, babymais og kjøtt, og stek videre i noen minutter. Ha i vann, buljongterning som er knust med gaffel (har du ikke kjøttbuljong kan du bruke kyllingbuljong), spinat i grove strimler (fjern grove stilker) og evt. hakket chili. Kok til alt er gjennomvarmt og spinaten har falt sammen. Ha på skåldede mandler og friske timianblader ved servering.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat