22. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Wok med rester fra salatbollen
Det er god økonomi i å ta vare på og bruke rester. Av restene fra salatbollen kan du lage en fristende og fargerik wok.

Publisert: 12.mai.2011 04:12
Oppdatert: -
Dette trenger du:
150 g salatkjøtt av kylling
5 stk cherrytomater, røde
10 stk sukkererter
1 stk gulrot
1 stk rød paprika
30 g vannkastanje i skiver
30 g hermetiske bambusskudd
1 dl ruccula
salt og kvernet pepper
soyasaus
Slik gjør du
1. Varm litt olje i en panne.
2. Ha i kjøttet og tilsett salatrester/oppdelte grønnsaker, krydre og la alt bli gjennomvarmt.

Tips: Du kan enten bruke 5 dl rester fra salatbollen eller grønnsakene som er oppgitt i denne oppskriften. (matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke