buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Wok medrødspette
En fin måte å få barn til å spise grønnsaker.

Publisert: 06.okt.2011 04:12
Oppdatert: -
Til wok bør du velge en fast fisk, som flyndre eller steinbit.

(4 porsjoner)
ca. 400 g flyndre- eller steinbitfilet
1 stor gulrot, i tynne strimler
½ paprika, i strimler
½ blomkålhode, i små buketter
1 stilk brokkoli, i små buketter
100 g sukkererter, i grove strimler
3 ss olje
1 ss soyasaus
2 dl fiskebuljong (vann + terning)
2 ts potetmel
3 - 4 ss sweet and sour saus (fra glass/flaske)
salt, pepper
Slik gjør du
Skjær fisken i tykke strimler. Varm oljen i en wok eller dyp stekepanne og stek fisken raskt, ca. 1 minutt. Ta den opp.
Stek alle grønnsakene i 2—3 minutter. Hell på soyasaus. Rør potetmel ut i fiskebuljong og hell det i woken. Rør om og gi det hele et raskt oppkok. Rør inn sweet and sour saus og smak til med salt og pepper. Vend fisken forsiktig i grønnsakene og varm den, ca. 1 minutt.
Server wok med ris eller pasta. Merk! Wok kan krydres på mange måter, f eks med hvitløk, chilipepper og ingefær, alt etter egen smak.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat