buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Wraps med torsk
Stekt torsk marinert i chili og hvitløk. Pakk den i tortillawraps med grønnsaker og most potet. En enkel middag i hånden.

Publisert: 14.jul.2011 04:12
Oppdatert: -

Slik gjør du:
Bland finhakket chili og hvitløk med olivenolje til en marinade.
Skjær torsken i strimler og vend dem i krydderoljen. Skjær purren i tynne skiver. Mos potetene og bland dem med smøret og purreløken. Smak til med salt og pepper. Stek torsken i varm panne i smør og olivenolje i ca. 3-4 minutter på hver side. Del dillen i små buketter. Fordel potetmos, torsk og delte cocktailttomater på tortillaen, topp med kesam og dill og brett sammen! (www.godfisk.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat