buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Ytrefilèt med chilikål
Dette er en sunn, mager, spennende og spicy rett. Lett å lage er den også!

Publisert: 06.mar.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser
600 g i skiver ytrefilet av svin
1 ts salt
½ ts sitronpepper
2 ss olje
1 stk spisskål eller sommerkål
2 båt hvitløk
1 stk rød chili
2 dl eplejuice
½ ts salt
½ ts pepper
1. Skjær kålen i ca. 4 x 4 cm terninger.
2. Del chilien i to og fjern frøene. Hakk hvitløk og chili.
3. Krydre biffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side.
4. Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt.
5. Ha i kål, salt og pepper og damp under lokk ca. 3 minutter. Bland lett sammen.
(Matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat