buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Ytrefilet med wasabi-dip
 

Publisert: 08.nov.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
800 g ytrefilet av storfe
1 ss olje til steking

Grønn te-marinade
1 pose grønn te
2 ½ dl vann
1 ts sesamolje
2 ts japansk soyasaus
2 ss riseddik
1 ts ristede sesamfrø
2 ts finhakket nori (grønne ark som brukes til maki)
1 ts tabasco

Wasabidipp
1 beger kesam mager, 1 prosent
2 ts wasabi

Slik gjør du
1. Ha posen med grønn te i 2,5 dl varmt vann (ikke kokende). La det trekke i 5 minutter.
2. Bland ferdigbryggt te med de øvrige ingrediensene til en marinade. La det bli kaldt.
3. Del ytrefileten på langs i tre deler. Stek delene en i en stekpanne sammen med olje på høy varme. Vend biffene og slå ned til middels varme, slik at de blir jevnt stekt rundt hele, i 5-6 minuter. Biffene skal helst være røde i midten (kjernetemperatur på 65 grader).
4. Legg de varme biffene i marinaden og la det marinere i kjølskapet i ca. 3 timer.
5. Skjær opp biffene i tynne skiver.
6. Bland kesam og wasabi godt sammen.
Server grønn te-marinert ytrefilet med wasabidipp.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat