buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Yuk pin chao mien
Asiatisk mat, og spesielt mat fra Kina, har lenge vært på matkartet både her hjemme og ute i den store verden. Kjøttdeig eller karbonadedeig passer godt sammen med både nudler og ris samt Østens spesielle krydder.

Publisert: 13.jan.2016 04:00
Oppdatert: 13.jan.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

500 g kjøttdeig/karbonadedeig

3 dl kjøttkraft eller buljong

2 ts søt soyasaus (kecap manis)

3 ss østerssaus (oyster sauce) (kan sløyfes)

2 ts soyasaus

2 ts maisstivelse (maisenna)

1 brokkoli

2 vårløk

2 ts raspet frisk ingefær

200 g risnudler ev. eggenudler

Slik gjør du:

1. Brun kjøttdeigen og ha den over i en gryte.

2. Hell over kraften. Bland sammen soyasaus og østerssaus og rør inn maisenna. Hell over i gryten og la det koke opp.

3. Rens og del brokkoli i små buketter og vårløk i 2–3 cm store biter. Fres grønnsakene sammen med revet ingefær raskt i panna og ha over i gryten sammen med kjøttet.

4. Kok nudler etter anvisning på pakken. I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat