24. aug
PÅ TV: «PS Dance crew» fra Hamar deltar i Norske talenter på TV 2 i programmet som sendes fredag 19. januar. Her er jentene i aksjon. Fra venstre: Juliane Frøyland, Emma Stallvik, Mari Slaatsveen Solberg, Pernille Therese Alm, Inga Lu Zhong Cai Dæhli Moberg, Hedda Haug Utkilen, Marlene Sonja Buhendwa. Foto: TV 2
 
Med i Norske Talenter
Fredag står PS: Dance crew på scenen i TV2s Norske Talenter. – Dette er noe jentene har tatt initiativ til selv, og vi er veldig stolte av dem, sier Therese Slob i PS: Dance.

Publisert: 16.jan.2018 16:09
Oppdatert: 16.jan.2018 16:08

Norske Talenter er i gang. Igjen. Programmet, opprinnelig Englands «Britain’s Got Talent», ble sendt første gang i Norge i 2008. Fredag skal jentene fra Hedmark konkurrere med blant annet et rockabillyband, en kar som har laget et show med hunden sin, ei jente på harpe, en magiker, en kar med god hukommelse – og til og med en Bjarne Brøndbo-imitator.

Foran talentene sitter dommerpanelet, med nettopp Bjarne Brøndbo fra DDE – og med Mia Gundersen, Mona Berntsen og Janne Formoe.

Jentene fra PS: Dance i Hamar stiller med et danseshow.

Hiphop

– To av jentene meldte seg på året før, men de kom ikke videre fra audition – og så bestemte vi oss for å stille med en dansegruppe, sier Pernille Therese Alm (15) som selv har danset siden hun var bitte liten.

– Vi har et repertoar, hovedsakelig bygget på forskjellig sjangere innen hiphop, som vi ønsket å vise fram, forteller Pernille.

Gjengen har allerede vært gjennom en audition.

God energi

– Det var ikke med TV-dommerne, men noen andre, men de syntes vårt show var kult – og de sa de likte godt energien, sier Pernille Therese Alm.

Hun sier TV-opptreden er noe helt annet, at det gjør alle skikkelig spente, at det er litt skummelt, med kjendiser som TV-dommere og programledere – men at prosjektet har smidd gruppa godt sammen, at de tar skikkelig godt vare på hverandre.

– Og om noen ønsker å se dere live, går det an?

– Det vil jeg tro. Bare spør oss, så kommer vi, sier Pernille Therese Alm.

Jentene i crewet: Zeynep Baran, Emma Løken Standerholen, Hedda Celine Pedersen, Annika Olsbye Rykhus, Agnes Sofie Lundstein, Nadia Emine Zen Skoglund, Liv Grete Sandbakken, Wanja Merethe Nerli, Juliane Frøyland, Emma Stallvik, Mari Slaatsveen Solberg, Pernille Therese Alm, Inga Lu Zhong Cai Dæhli Moberg, Hedda Haug Utkilen, Marlene Sonja Buhendwa.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke