21. aug
 
Mektig Queen-hyllest
Stemningen satt fra første stund da Queen fikk sin hyllest i Hamar kulturhus.

Publisert: 23.mai.2014 22:57
Oppdatert: 23.mai.2014 22:59

Scenen var stappfull med forventningsfulle sangere, som gledet seg minst like mye som publikum. For Queens musikk er like populær som den gang den ble laget, og alle har et forhold til den.

Hele 22 sanger passerte revyen, de fleste med solister. Det store prosjektkoret og Damenes Aften med sine mikrofoner ble et mektig bakgrunnskor, som noen ganger hørtes veldig bra, slik som i «Don't stop me now», mens andre ganger nesten druknet i bandet, som i «Now I'm here». Publikum ble pent bedt å bli med noen ganger, og måtte selvsagt reise seg på «We will rock you». Stampingen fikk salen til nesten til å riste. Solistene kom fra Damenes Aften, men også prosjektkoret stilte med to karer som ga alt og sjarmerte stort.

Konserten i går var utsolgt, og det er også kveldsforestillingen i dag. Til konserten i ettermiddag og på søndag er det fremdeles noen ledige plasser, så de som ikke har bestemt seg ennå burde ikke nøle med å hive seg på!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke