18. aug
TIL HAMAR: Den populære visesangeren fra Sverige kommer til Hamar Sagbladfabrikk 27.2.
FOTO: Cornelius Poppe/NTB Scanpix
 
Melissa Horn kommer til Hamar
Den populære visesangeren besøker Sagbladfabrikken i februar.

Publisert: 14.okt.2015 12:13
Oppdatert: 14.okt.2015 14:47

- Jeg tror at dette kan være midt i blinken for Hamar-publikumet, sier Espen Solheim Røhne. Det er han som driver bookingselskapet Venues som nå har landet den svenske tungvekteren til Hamar. 

- Jeg har fått mange henvendelser fra folk som vil se Melissa Horn i Hamar, og da muligheten dukket opp slo vi til med en gang, sier Røhne.

Melissa Horn kommer dermed innom innlandshovedstaden i løpet av hennes kommende vårturné, og det er Hamar Sagbladfabrikk som blir kveldens konsertlokale. 

Til vårens turné har Horn og hennes representanter lett etter helt andre lokaler enn de, store, typiske musikkscenene, og Røhne forteller at de lot seg imponere over sagbladfabrikken på Hamar vest.

- De har vært her på en liten rekognosering, og Sagbladfabrikken er midt i blinken av det de ser etter, sier han.

Røhne er naturlig nok fornøyd med å kunne presentere den svenske stjernen for Hamar-publikumet. 

- Dette er et navn vi har hatt på blokka lenge. Melissa Horn er en av Sveriges mest særegne artister, og hun har kjempestatus her i Norge. 

- For oss er det helt supert å kunne tilby en såpass sterk konsertopplevelse til hamarsingene, sier Espen Solheim Røhne.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke