25. aug
TILBAKE – MED VENNER: Andy Puma (Anders Baasmo Christiansen), skuespiller Henriette Steenstrup og Terje Åsvestad fra arrangøren inviterer til nye konserter med «Andy Puma & The Big Band Loonies» på Tjuvholmen. Foto: Remi Laakso
 
Mer fra superbandet
Suksessen gjentas. Et tolv manns superband, med Anders Baasmo Christiansen i spissen, tre spreke damer – og rikspoeten fra Carl Berners plass, «Edel Hammersmark». Sett kryss i kalenderen.

0
Publisert: 26.sep.2016 06:29
Oppdatert: 26.sep.2016 06:38

Henriette Steenstrup gleder seg. Kanskje gruer seg litt også. Multistjernen har aldri hatt et storband i ryggen før.

– Anders spurte meg da vi var på filmfestival i Göteborg med filmen «Welcome to Norway», og da var det så langt fram i tid at det var lett å si ja, sier Henriette.

Nå er tiden her. Det nærmer seg. 20. oktober smeller det igjen. På Tjuvholmen. «Andy Puma & The Big Band Loonies», Anders Baasmo Christiansens eget band, med ei stjernerekke styrt av Jens Petter Antonsen; med Kåre Kolve, Peter Wettre, Håvard Fossum, Stig Espen Hundsnes, Roy Nikolaisen, Torbjørn Sunde, Lars Sutterud, Morten Huuse, Per Mathisen, Ørnulv Snortheim og Erik Smith. Gjester er Hilde Nordbakken, Inger Johanne Margrethe Kippersund Nesdal, Henriette Steenstrup – og Henriettes sprelske figur, «Edel Hammersmark».

- «Edel» tar vel noen dikt og en låt eller to, tenker Henriette høyt.

Da blir det liv i leiren, for hun er kjent for å ha det i kjeften, «Edel» fra Carl Berners plass, eller «Krøsset», som «Edel» selv sier.

Lek med stjerner

– Har du noen gode råd til Henriette, Anders?

– Henriette er nok ikke så nervøs som jeg var, hun har opptrådt på ordentlig mange ganger og har en vanvittig stemme. Råd? Det må bli at hun bare må kose seg. Her kan vi leke oss med Norges beste musikere.

Henriette Steenstrup er akkurat ferdig med en rad Ole Ivars-forestillinger på Nationaltheatret, en forestilling hun har mottatt komiprisen for, hun har akkurat gitt ut «Edel Hammersmarks kjendisleksikon» – og nå skriver hun på en ny TV-serie for TV2.

– En serie basert på Ole Ivars-stykket, med karakterene, en skikkelig feelgood/relasjonskomedie, sier Henriette.

Duett

Men aller først «Andy Puma & The Big Band Loonies». Hun har krysset ut øvingsdatoene.

– Hva skal du synge?

- «The Lady is a tramp» som duett med Anders, «Fly Me To The Moon» – og Dionne Warwick, «Anyone Who Had A Hart».

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
SUKSESS: «Andy Puma and The Big Band Loonies» trakk mye folk til Tjuvholmen i fjor. Foto: Remi Laakso
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke