19. aug
Bra besøkt: Sondre Justad surfer på et hylende folkehav på Festiviteten. Den høyst aktuelle nordnorske artisten sørget for fullt hus på Festiviteten tidligere i høst.Foto: David William Øynes
 
Mer liv i ukedagene
– Jeg kan vel røpe at det har vært veldig bra, sier daglig leder Gina Fjeld om status for Festiviteten drøye to måneder etter utestedets åpning.

Publisert: 25.okt.2018 06:37
Oppdatert: 25.okt.2018 06:49

Mye tyder på at det var et lurt trekk å gjenåpne de gamle lokalene i Festiviteten. Daglig leder Gina Fjeld forteller om godt besøk på størsteparten av konsertene, og i helgene generelt.

– Det har vært veldig godt besøkt. Datarock var vel den konserten som ikke hadde så mange besøkende.

Ifølge HAs anmelder var det «drøyt femti» solgte billetter før konserten med Datarock. Hva gjelder de øvrige konsertene så langt, derimot, ser det ut som om Festiviteten og konsertarrangør Espen Solheim Røhne har truffet godt med tanke på artister.

– Sondre Justad var utsolgt, Bugge Wesseltoft er utsolgt, og til Lisa Ekdahl-konserten er det kun få billetter igjen. Besøkstallene i helgene er jevnt over 600 på lørdagene og normalt litt mindre for fredagene, sier Fjeld.

Mer aktivitet i ukedagene

Nå jobbes det for å finne tilbud som trekker flere besøkende i ukedagene. Allerede er det ifølge Fjeld flere «godt voksne» som besøker Festiviteten for å ta seg en øl og mimre.

– Vi har fått mange hyggelige kommentarer fra folk. Spesielt i ukedagene er det en del godt voksne som kommer innom. De sitter gjerne med en øl og mimrer over gode minner fra tidligere besøk i gamle Festiviteten.

– Hva gjenstår før dere er der dere ønsker å være?

- Vi ønsker å skape mer aktivitet, spesielt i ukedagene. Da tenker vi på muligheter for små konserter med lokale artister, stand-up, og også filmframvisning på stort lerret. Vi viser allerede film som effekt, og ser på muligheten for å vise hele filmer. – Men det skal ikke være hysj-hysj kino, legger Fjeld til.

Forventet bra aktivitet

- Hvordan ser omsetningstallene deres ut så langt?

– Vi vil ikke gå ut med eksakte tall men kan vel røpe at det har vært veldig bra.

- Men har det gått som forventet, med tanke på at Hamar er en by der mange utesteder nå konkurrerer om besøkende?

– Hamar har et stort, økende og aktivt uteliv. Vi hadde forventet bra aktivitet fra første dag. Det handler om å legge kvalitet i det man tilbyr, sier daglig leder Fjeld.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke