21. aug
PLAN­LEG­GER FEST: Hamars Culturelle Øl­ven­ner skal sørge for øl og moro på torget i månedsskiftet mai/juni. Dette bildet viser gjengen i aksjon i forbindelse med forrige ølfestival i 2016. FOTO: Frank Brands­ås
 
Arrangerer ølfestival på Stortorget fram til 2022
Hamar Ølfestival har sikret seg plass på Stortorget de neste fem årene.

Publisert: 22.nov.2017 17:00
Oppdatert: 22.nov.2017 17:11

I en e-post til HA skriver Terje Demroen i Hamars Culturelle Ølvenner at kontrakten med Hamar kommune er i boks. Avtalen sikrer ølfestivalen plass på torget de neste fem årene. Parallelt har ølvennene fått en femårskontrakt med Aass Bryggeri, som er hovedsamarbeidspartner.

Demroen skriver videre at Hamar Ølfestival er godt i gang med planleggingen av neste års festival, som arrangeres fra og med torsdag 31. mai til og med lørdag 2. juni.

Styret i Hamar Ølfestival har også vedtatt å gi bort 5.000 kroner til både Movember-kampanjen og Kreftforeningen i Hamar.

I 2016 ga ølvennene 10.000 kroner til Værested Arbeideren.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke