23. aug
Ble et par: Elise Edvardsen og Øyvind Leine Thune.Foto: TV2
 
Mesnali-jente fant kjærligheten
- Jeg elsker deg!

Publisert: 02.des.2013 20:38
Oppdatert: -

I siste episode av «Jakten på kjærligheten» sa Elise Edvardsen fra Mesnali «jeg elsker deg» til bonden hun har jaktet på tv i høst.
Edvardsen ble Valdres-bonde Øyvind Leine Thunes utvalgte blant frierne han hadde på gården, og i mandagens episode var de to tilbake fra kjærlighetsferien de ble sendt på.

Elsker hverandre

Foran tv-seerne og programlederen fortalte de to hverandre at de elsker hverandre, og levnet ingen tvil om at de nå er et par.
Ringsaker har hatt enda en kvinnelig «frier» på kjærlighetsjakt i programmet denne høsten, men for henne er det uavklart om kjærligheten blomstrer. Lene Camilla Sigvathsen fra Brumunddal har vært på tur med bonden Lars Tomas Sletten Kapelrud.

- Absurd

De to har vist varme følelser for hverandre i tidligere episoder, men var ennå ikke klare til å kalle seg et par da programleder Marthe Sveberg fra Lillehammer ville ha svar.
- Det var veldig godt å være bare han og meg. Det har vært litt absurd å være med på dette. Det føles veldig riktig nå, og jeg føler at det går én veg. Men vi skal bruke mer tid og bli bedre kjent, sa Sigvathsen i mandagens program.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke