22. aug
 
Mette-Marit ble ønsket velkommen av barn i Hamar
Se video fra kronprinsessens ankomst utenfor Hamar kulturhus!

Publisert: 27.mai.2015 14:12
Oppdatert: 27.mai.2015 16:42

Onsdag ankom Kronprinsesse Mette og Litteraturtoget Hamar stasjon, etter en tur nedover i Gudbrandsdalen. På Hamar stasjon ble Kronprinsessen tatt godt imot av fylkesmann Sigbjørn Johnsen, ordfører Morten Aspeli og en flokk store og små.

Fra stasjonen bar det videre til biblioteket. Der var det duket for bokbad med Mette-Marit og forfatterne Maria Navarro Skaranger, Ida Hegazi Høyer og Ruth Lillegraven.

Kronprinsessen fikk en varm velkomst utenfor kulturhuset. Bokormene Oline Nilstad (12) og Balint Ariki Molnar (8) hadde det ærefulle oppdraget med å overrekke blomster til prinsessen. En ungeflokk fra Bambini Montessori barnehage hadde også tatt oppstilling utenfor kulturhuset. De hadde med seg egentegnet "Velkommen til Hamar"-plakat og nyplukkede markblomster, og de kan nå skryte av å ha møtt og håndhilst på en helt ekte prinsesse.

Se video av blomsteroverrekkelsene øverst i saken!

 
BOKBAD: Mette-Marit ledet bokbadet i biblioteket. FOTO: HANNE MAREN TORPEN HOKSTAD
BLOMSTER: Kronprinsessen ble overrakt både buketter og markblomster. Her er Mari Louise Weider Skjesol (5 1/2) fra Bambini Montessori barnehage i gang med sin lille blomsteroverrekkelse. FOTO: HANNE MAREN TORPEN HOKSTAD
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke