22. aug
Bart Millard: Spilt av J. Michael Finley.
 
Middelmådig

Publisert: 13.sep.2018 11:43
Oppdatert: 14.sep.2018 07:38

«I Can Only Imagine» er en dårlig film om en god historie. Filmen er såpass full av klisjeer og middelmådighet at mye av historiefortellingen dessverre preges av det.

«I Can Only Imagine» er en film om verdens mest spilte og solgte moderne lovsang av bandet MercyMe. Låta har samme tittel som filmen, som tar for seg historien om låtskriveren bak sangen – Bart Millard. Historien legger til rette for hendelsene og opplevelsene som ligger bak låta.

Det er en kul idé å basere en hel film på historien bak en eneste låt. Dessverre er ikke «I Can Only Imagine» av Jon Erwin og Andrew Erwin særlig overbevisende eller godt skrevet. Filmen er forutsigbar, simpel og full av klisjeer.

Selv om historien er både seriøs, sorgfull, og basert på sanne hendelser, får handlingsforløpet, manuset og løsningene filmen til å virke lite troverdig og tilgjort.

«I Can Only Imagine» har helt klart både positive og negative sider. De negative sidene ligger i manus og regi. Opplegget minner litt om en slags dårlig TV-serie på Disney Channel i 2007. Imens det positive ligger i en gripende historie om å ha en voldelig far, mentale arr, tilgivelse, oppgjør, drømmer og håp.

Et annet lyspunkt i filmen var spillinga til Dennis Quaid, i rollen som den voldelige faren.

Ellers var «I Can Only imagine» en middelmådig film.

Terningkast: 3

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke