23. aug
SKAPTE STEMNING: Wyclef Jean skapte stor stemning i Hamar. FOTO: TUVA KLEVEN.
 
Minneverdig kveld med Wyclef Jean
Wyclef Jean skapte stemning på musikkfestivalen.

Publisert: 23.jun.2013 07:11
Oppdatert: -

Postigrobygget sørget for herlig sommersteming, Oslo Ess sørget for at publikummerne fikk rockefot og Violet Road funket perfekt som oppvarming til kveldens absolutte høydepunkt.Og når Wyclef Jean gikk på scenen litt over midtnatt gikk stemningen til himmels.

Lørdagens konserter under Hamar Music Festival bød på mange herlige høydepunkter, og selv om publikummerne til stadighet kikket bekymringsfullt mot himmelen holdt det verste regneværet seg unna. Noen få sporadiske drypp var slettes ikke nok til å sette en stopper for festivalkvelden, og det var allerede mange som hadde tatt turen til Strandgateparken da Postgirobygget gikk på scenen.

Arne Hurlen, Nicolai Hauan, Nils Petter Time, Øyvind Kolset og Per Sarin Madsen gjorde en helt grei jobb fra scenen, men ikke så veldig mye mer enn det. Det var tydelig at Postgirobyggets konserter har blitt til en sommerjobb med mange faste rutiner og få overraskelser, for karismaen fra scenen virket kalkulert fra bandets side. Publikummerne fikk uansett de ønskelåtene de ville ha og den herlige sommerstemningen de var ute etter, og det er strengt tatt det viktigste.

- Stemningen er herlig. Ølet smaker godt, musikken er god og alle som befinner seg på grussletta bare smiler og ler, sier Magnus Andersen fra Hamar.

 

Litt senere på kvelden gikk Oslo Ess på scenen, og da ble det langt heitere på festivalområdet. De er allerede kjent som et av Norges beste live- band, og de gjorde slettes ikke skam på sitt gode rykte under lørdagens høyenergiske opptreden. Låter som "Hold deg våken", "Caroline" og landeplagen "Bislett Stadion" var blant låtene som ble spilt av Oslo- bandet.

 Etter nesen halvannen times galskap fra Oslo- Ess skulle publikummerne få mulighet til å oppnå beinkontakt med nordlendingene i Violet Road. Brødregjengen Håkon, Hogne, Halvard og Herman Rundberg passet perfekt som oppvarming før kveldens øydepunkt, Wyclef Jean, gikk på scenen sent lørdag kveld. Alt lå til rette for en fantastisk konsertopplevelse, og pop- stjernen skuffet på ingen måte.

Konserten startet i hundre med "Ready or Not", en låt han gjorde kjent sammen med Fugees, før han fortsatte med monsterhiten "911". Senere på kvelden fikk vi en blanding av coverlåter og sanger som han har skrevet til andre artister, og publikummerne var i ekstase hele vegen. Klokka var halv to på natta da Wyclef forlot scenen for siste gang, men publikummerne fortsatte å synge utover natta selv om den minneverdige festen dessverre var over.


 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke