21. aug
Gro Lundby og Jens Olai Jenssen.
FOTO: ANNE EKORNHOLMEN
 
Mjøsprisen til eks OA-redaktør
Jens Olai Jenssen fikk Mjøsprisen i dag, for lang og engasjert innsats for Vest-Oppland og Innlandet.

Publisert: 19.jun.2014 16:28
Oppdatert: 19.jun.2014 16:29

Mjøsprisen "Hold dampen oppe" ble delt ut til til en overrasket mottaker under Mjøskonferansen på Gjøvik i ettermiddag. Jens Olai Jenssen, som inntil for to år siden var sjefredaktør i Oppland Arbeiderblad, var med på å starte Mjøskonferansen.

- "Hold dampen oppe" var tittel på den første Mjøskonferansen i 2002. Tittelen kan knyttes til Skibladner som viktig symbol for regionen. 

Prisen deles ut til organisasjon eller person som har gjort noe for å sette Innlands- og Mjøsregionen på kartet på en positiv måte. Juryen er den bredt sammensatte programkomiteen for Mjøskonferansen. 

Tidligere vinnere er blant andre Vazelina Bilopphøggers, Raufoss industrier, Skibladner Hunderfossen familiepark, Birkebeinerrennet og Fabelaktiv som fikk prisen i fjor. 

Fylkesordfører Gro Lundby og regiondirektør Christel Kvam delte ut prisen. 

- Så moro at sånne komplott kan være så gledelige, sa en overrasket og rørt Jens Olai Jenssen. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke