17. aug
Trives: Mo forteller at han stortrives hjemme på Hamar. Fredag lanserer han singelen «Underestimated».Foto: Kristian Einang
 
- Nå skal jeg vise fram det jeg har lagt hele sjelen min i 
Mahamed Abdi Farah, bedre kjent under artistnavnet Mo, både gleder og gruer seg når han nå skal gi ut sin nyeste singel.

Publisert: 06.mai.2015 06:23
Oppdatert: 06.mai.2015 07:00

– Nå skal jeg endelig vise fram det jeg har jobbet med og lagt hele sjelen min inn i. Det skal bli spennende å se hvordan folk reagerer, sier Mo i forkant av fredagens lansering.

Singelen heter «Underestimated», og artisten forteller at han er spent i forkant reaksjonene som venter fra publikum.– Jeg er alltid nervøs før lansering, men jeg har nok aldri vært like spent som det jeg er akkurat nå. Dette er likevel en god form for nervøsitet. Først og fremst går jeg rundt og gleder jeg meg, smiler Mo.

Sterkt budskap

Mo har alltid vært opptatt av å formidle sterke budskap i sine låter, og under Melodi Grand Prix i 2014 kom han på tredjeplass i den nasjonale konkurransen med sangen «Heal»; en låt som handler om hvordan han taklet den tøffe tiden etter Utøya. Denne gangen fokuserer han på å hjelpe andre som føler at de er i en håpløs situasjon.

– Sangen handler om at du aldri må la noen få deg til å føle deg liten. Enten det handler om mobbing eller undertrykkelse. Folk må få lov til å være seg selv, spre positivitet og man må aldri gi opp, sier artisten, som nå håper at så mange som mulig benytter anledningen til å høre det ferdige resultatet.

– Jeg vil bidra til å spre glede til alle som trenger det, og forhåpentligvis kan denne singelen motivere alle type mennesker, sier han.

trives i Hjembyen

Mo kan kanskje best beskrives som en artist som smiler til alt og alle, og som fremdeles står med beina godt plantet på jorda hjemme i Hamar.

– Jeg elsker hjembyen min. Det var her alt startet, og jeg håper på å kunne være tilbake på en Hamar-scene ganske snart, sier Mo.

Artisten forteller at han også har planer om å realisere drømmen om å gi ut et album, men påpeker samtidig at han ikke har noe hastverk.

– En dag skal jeg gi ut et album, men det må i så fall være en plate som jeg virkelig er fornøyd med, sier han, og forteller samtidig at han har en stor bok liggende hjemme som er stappet med ideer for framtidige sanger og prosjekter.

–Jeg kommer til å være tålmodig og vente på det riktige tidspunktet, sier Mo.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke